TOP VERIFICARE ISTORIC AUTO SECRETS

Top verificare istoric auto Secrets

Top verificare istoric auto Secrets

Blog Article

Defectiuni auto pe care nu este bine sa le reparati singur Procura notariala auto - ce este si cat costa? Daca trebuie sa obtii cazierul auto este bine sa stii ca procedura s-a schimbat si ca, in prezent, poti primi la cerere istoricul sanctiunilor, nu doar numarul punctelor de penalizare, asa cum se proceda in trecut.

Daca ai de gand sa achizitionezi un autovehicul 2nd-hand, este esential sa faci o verificare detaliata a istoricului sau.

Puteți găsi acolo numărul de înregistrări pentru fiecare secțiune, pentru treatment este atribuită o notificare, treatment este deja intuitivă „la prima vedere”. Facilitează înțelegerea swiftă a notificării și posibila analiză și evaluare detaliată a unei anumite secțiuni.

În realitate, în funcție de motorizare și întrebuințare există vehicule al căror kilometraj depășește 80.000km/an fără ca acest rulaj mare să fie trădat de vreo uzură pronunțată a tapițeriei sau stării estetice a masinii.

Prin verificarea kilometrajului unui autoturism second hand, poti avea incredere ca numarul de kilometri afisat pe bordul masinii este exact cel serious. Aceasta iti ofera posibilitatea de a evalua mai bine starea generala a masinii si de a lua decizii informate in procesul de cumparare.

De asemenea, AutoDNA verifica si kilometrajul authentic al masinii. Manipularea kilometrajului este o tactica folosita uneori de vanzatori si samsari pentru a ascunde uzura reala a vehiculului.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane treatment au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

Una dintre cele mai easy modalitati este sa investighezi documentele si facturile de service ale masinii. Acestea pot furniza informatii despre kilometrajul inregistrat in momentul fiecarei revizii sau reparatii efectuate.

Pentru a evita potențiale înșelătorii ale vânzătorilor de masini second hand, clienții pot verifica istoricul masinii prin intermediul unui decodor al seriei de sasiu, precum cel oferit de către carVertical.

Pe lângă importatorii independenți există jucători pe piață sub forma unor companii (dealeri) care importa masini la comandă sau completează stocurile cu masini populare precum modele ale grupului VAG.

Daca sunt mai multe poze disponibile si acestea au fost facute in perioade diferite, acest lucru poate sugera ca masina a fost pusa in vanzare de mai multe ori, de catre acelasi proprietar sau de catre proprietari diferiti.

Intoarcerea este interzisa: raspuns citeste mai mult corect chestionar auto Intrebarea din chestionar este formulata in felul urmator si ai three variante de raspuns.

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un incident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un model mai vechi de masina pentru a experience economie de bani.

Daunele ascunse sunt altă metodă de a înșela clienții neexperimentați - unii comercianți recurg la această practică și cumpara vehicule avariate din diverse tari europene, precum Germania, Olanda, Belgia - cu câteva mii de euro mai ieftine decat prețul usual pentru ca mai apoi să le repare superficial și să le listeze la vânzare.

Report this page